martijn managing director - Endeavour Heroes

Meer weten? Neem contact op.

De voor- en nadelen van online marketing detachering

De voor- en nadelen van online marketing detachering
Endeavour Hero
Endeavour Hero
- 3 min lezen
Tags

Wanneer je op zoek bent naar gespecialiseerd online marketing personeel is online marketing detachering een zeer geschikte oplossen als je personeel nodig hebt, maar deze (nog) geen contract wil aanbieden. Het principe van detachering heeft overeenkomsten met een kracht in huis halen via een uitzendbureau. Het verschil is echter dat een gedetacheerde in een groot aantal gevallen over een vast contract bij het detacheringsbureau beschikt. Anderzijds worden gedetacheerde online marketeers veelal voor een periode van enkele maanden tot jaren ingehuurd. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden of het project.

Voordelen online marketing detachering

Endeavour Heroes heeft hoogopgeleide interim online marketeers beschikbaar die waardevolle praktijkervaring hebben opgedaan. Tevens beheersen ze de onderwerpen die spelen binnen online marketing, waarbij iedere Hero zijn eigen specialisatie heeft. Van SEO en SEA tot web analytics en conversie optimalisatie. Endeavour Heroes hebben een traineeship gevolgd en doen daarnaast voortdurende aanvullende ervaring en kennis op door training vanuit online marketing bureau DBOM. Hierdoor zijn en blijven onze professionals op de hoogte van de laatste inzichten en nieuwe innovaties binnen de online marketing.

Nadelen online marketing detachering
Als nadeel wordt soms genoemd dat organisaties die detachering verzorgen, duur kunnen zijn. Endeavour Heroes onderscheidt zich hierin door detachering betaalbaar te maken voor jouw organisatie. Dit wordt bewerkstelligd door de manier van opleiden en door trainingen binnen de eigen organisatie te verzorgen. Een ander punt dat in enkele situaties ter sprake komt, is dat de werknemer naast zijn werkzaamheden binnen jouw organisatie dient te overleggen met het detacheringsbureau. Endeavour Heroes draait dit om door juist een eigen online marketing expert met senior ervaring te laten ondersteunen. Op deze manier kunnen ook de meest complexe vraagstukken voor jouw organisatie worden opgelost.
Contractuele voordelen online marketing detachering
Je vraagt je waarschijnlijk af hoe online marketing detachering contractueel in elkaar zit. Zoals bij payroll of via een uitzendbureau heb je niet direct een contract met de gedetacheerde. Hierdoor is er voor jouw organisatie geen enkel risico wanneer de online marketeer ziek wordt, gezien deze door Endeavour Heroes wordt doorbetaald. Wanneer je onverhoopt bij een mismatch toch van de professional af wil, is dit voor jouw organisatie opnieuw zonder risico. Hierdoor heb je de lusten van een uitzendkracht, maar ben je verder geen tijd kwijt aan administratie. Tevens is de kracht flexibel in te zetten en kan deze in het geval dat er onverhoopt een mismatch is, zonder verdere kosten van de opdracht afgehaald worden.
Meer informatie over de voor- en nadelen van online marketing detachering
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van online marketing detachering bij jouw bedrijf. Wij vertellen graag over onze online marketing professionals en bespreken graag hoe wij kunnen helpen om jouw online marketing werkzaamheden te verbeteren.

Ook interessant?

Getagged