Social media specialist

Social media specialist inhouse?

 

Zoek je een social media specialist met up to date vakkennis? De social media specialisten van Heroes leren continu door. Of het nu gaat om de creatieve invulling van je bedrijfspagina of het optimaal inzetten van je social media campagnes; je hero heeft de skills voor jouw online succes.

Sorry, no content found.
c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt onze social media specialisten?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen social media specialisten.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. Social media marketeers van Heroes nemen initiatief, denken out-of-the-box en durven op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw social media doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met social media bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

Waarom een hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren hier gericht op. Alle heroes zijn dus ondernemend, resultaatgericht en échte digital fanatics.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je social media specialist gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te behalen.

Senior backup en begeleiding

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibele inhuur, kosteloze overname

Je kunt al een Hero inhuren vanaf 1 dag per week. Bevalt de samenwerking? Dan mag je de Hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een social media project, of wil je een vaste social media marketeer in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Bij Endeavour Heroes heb je al vanaf 1 dag per week een social media specialist in je team. De kosten zijn inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime social media specialist? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. Inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in social media marketing? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.