Social media hulp nodig?

Bij Endeavour Heroes huur je social media marketeers in van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over social media of wil je online groeien? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen social media marketeers. 

Door SEO hulp in te schakelen via Endeavour Heroes weet je zeker dat jouw website straks beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Specialistische hulp bij SEO is aan te raden als je zeker wilt weten dat je de juiste stappen zet naar een uitgekiende SEO strategie.

online marketeer Mervyn

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Hulp bij social media

Social media is een belangrijk kanaal binnen de klantreis. Jouw doelgroep is online actief en verwacht hetzelfde van jou. Creëer meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en verkeer naar je website door social media marketing in te zetten. Heb je hier hulp bij nodig? Schakel dan een inhouse social media specialist in. Deze weet precies aan welke knoppen er gedraaid moet worden om de beste resultaten te behalen. 

Wat voor hulp bij social media?

De taak van een social media marketeer is om social media zo in te zetten dat het bijdraagt aan de marketingdoelstellingen. Hieronder valt organic social media, maar ook adverteren op social media. Een goede social media marketeer weet precies wie de doelgroep is, welke content er ingezet moet worden, op welk moment dit moet gebeuren en welke social media kanalen er moeten worden ingezet.

Social media hulp inhuren via Endeavour Heroes

Via Endeavour Heroes huur je flexibele hulp bij social media in én profiteer je van de kennis en ervaring van een prijswinnend marketing bureau. Je wordt gekoppeld aan een social media marketeer die past bij jouw doelen, team en organisatie. Jouw hero werkt bij jou in het team, remote of op locatie en ontvangt maandelijks training van ervaren specialist van Endeavour. Daarnaast kan je social media specialist indien nodig gemakkelijk strategische backup inschakelen van een senior expert. En dit is gewoon part of the deal.

Je kunt bij Endeavour Heroes naast social media marketeers ook contentmarketeers, SEO-specialisten of advertising marketeers inhuren. 

Snel social media hulp nodig?

Vind een social specialist via Endeavour Heroes.

Groep Heroes
Endeavour Group

Waarom social media hulp inhuren bij Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer
of online marketing bureau.

Kosten social media hulp

De kosten van reguliere social media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Je social specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je social media marketeer werkt bij jou in het team en bij jou op locatie tegen een voordelig uurtarief.

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen social media hulp inhouse inhuren

  • Het geeft je controle. Je social media marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid.
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudet. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

Wat voor social media hulp biedt Endeavour Heroes?

Social media marketeers van Endeavour Heroes hebben een brede basis in alle belangrijke facetten van online marketing, maar ze zijn met name gespecialiseerd in zoekmachinemarketing. Met deze kennis weten ze precies hoe ze jouw website beter vindbaar kunnen maken in de natuurlijke zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Hoe werkt het inschakelen van SEO hulp?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over SEO hulp

Het voordeel is dat je bij ons een SEO marketeer inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van meer dan 200 specialisten bij Endeavour. Daarnaast liggen de tarieven van inhouse inhuren een stuk lager dan die van marketing bureaus.

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie.

Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Natuurlijk houdt je hero je wel altijd op de hoogte van de vorderingen. Met ingewikkelde vragen kan je hero altijd terecht bij senior vakgenoten en specialisten binnen Endeavour. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. 

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.