Social media bureau inhuren?

Een social media bureau inhuren kan handig zijn wanneer je een kortlopend social media project hebt dat je door specialisten wilt laten uitvoeren. Maar ook bij onvoldoende capaciteit of social media kennis in je team, kan een social media bureau interessant zijn.

Wist je dat je bij social media bureaus ook inhouse social media specialisten kunt inhuren? Bij Endeavour Heroes huur je social media specialisten in van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam een social expert of wil je sneller resultaat behalen via social media? Huur een social specialist in via Endeavour Heroes.

online marketeer Mervyn

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een social media agency inhuren?

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, TikTok en BeReal. Het lijstje blijft groeien! Ook jouw doelgroep bevindt zich op meerdere social media platformen. Op elk kanaal zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor bedrijven om online groei te realiseren. Maar hoe haal je het meeste uit al deze verschillende social media kanalen? Dat vraagt tijd, energie en veel specialistische kennis. Een specialist van een social media bureau neemt dit voor je uit handen, zodat jij je op je core business kunt focussen.

Wat doet een social media marketing agency?

Een social media agency helpt je met het kiezen van de juiste kanalen, het opzetten van een goede basis op deze kanalen, het ontwerpen van content, het effectief inplannen van posts en het opzetten van converterende social media campagnes. Door samen te werken met een social media bureau profiteer je van de creativiteit en kennis van social media experts, hoogwaardige social monitoring- en planning tools en een slimme social content strategie, waardoor je veel betere resultaten behaalt. 

Specialist inhuren via een social media marketing bureau

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Endeavour Heroes koppelt je aan een social media specialist die past bij jouw doelen, team en organisatie. Je hero werkt bij jou in het team, remote of op locatie. De voordelen voor jou? Je hebt een marketeer erbij in je team én je profiteert van de kennis en kwaliteit van een awardwinning social media marketing bureau. 

Je online marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior expert in. Je kunt bij Endeavour Heroes naast social media specialisten ook allround online marketeers, contentmarketeers, SEO-, SEA- of online advertising experts inhuren. 

Snel een social media bureau inschakelen?

Een hero werkt bij jou in het team, maar blijft in dienst van Endeavour.

Groep Heroes

Waarom Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Wat kost inhuren via een social media bureau?

De kosten van reguliere social media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Je social media specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je social media specialist werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief.

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €65 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen van een inhouse social media bureau

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

Social specialisten van Endeavour Heroes

Bij Endeavour Heroes vind je social specialisten met een breed palet aan skills. Naast een sterke basis in online marketing zijn ze met name gespecialiseerd in social media. Ze maken de mooiste social posts, schrijven doeltreffende copy en zetten indien gewenst betaalde advertenties op om jouw doelgroep te bereiken.

Hoe werkt het?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt, maken we de overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen het online marketing bureau Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over social media bureaus

Social media wordt veelvoudig gebruikt door bijna iedereen tegenwoordig. Naast zoekmachines is social media een belangrijke plek om goed zichtbaar te zijn, omdat ook hier je potentiële klanten (bewust of onbewust) op zoek zijn naar informatie. 

Voor elk bedrijf dat geen uitgebreid marketing team heeft, kennis mist over de verschillende social media kanalen of (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft, is het interessant om een social media marketing agency in te schakelen.

Onze marketeers worden vaak ingeschakeld om wervingskosten en tijd te besparen, maar ook als er bijvoorbeeld specialistische kennis ontbreekt in het marketingteam. Heroes worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben voor online marketing. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd.

Het grootste voordeel is dat je bij ons een social media specialist inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van een social media marketing agency. Daarnaast zijn de tarieven van Endeavour Heroes vele malen lager dan die van reguliere social media bureaus. Zo bespaar je ook nog eens op je marketingbudget.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, social media, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.