SEO voor MKB

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Dit houdt in dat de SEO marketeer of SEO consultant ervoor zorgt dat je website beter vindbaar is in verschillende zoekmachines, zoals Google en Bing. De SEO expert maakt jouw merk online beter zichtbaar. Je bereikt daardoor je doelgroep beter en kan zo meer online conversie en sales genereren.

SEO specialisten van Endeavour Heroes hebben ervaring met SEO voor MKB. Door een ervaren SEO specialist in te huren weet je zeker dat je de juiste SEO strategie toepast voor jouw website.

Dion - Endeavour Heroes

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

SEO specialist MKB

SEO specialisten met ervaring in MKB weten precies hoe ze jouw website hoger laten scoren in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines. Daarvoor moet je website de juiste structuur hebben en content, die aansluit op de zoekopdrachten van je doelgroep. Je SEO marketeer weet hoe je dit moet aanpakken en werkt vanuit een vooraf gepresenteerd plan aan een betere online vindbaarheid van jouw merk.

Zoekmachine optimalisatie MKB

Juist voor MKB-organisaties kan zoekmachineoptimalisatie een enorm verschil maken in de online vindbaarheid van de website. Zeker in het geval van lokaal opererende bedrijven is de online concurrentie vaak lager en kan daarom een hoge positie makkelijker bereikt worden. Door SEO copywriting toe te passen, krijgen jouw landingspagina’s de juiste opzet voor een hoge positie in o.a. Google, waardoor je beter gevonden wordt. Verder zorgt je SEO marketeer voor externe links naar jouw website met een linkbuilding strategie. Ook hierdoor scoort jouw website beter in de natuurlijke zoekresultaten. Het optimaliseren van een SEO pagina kan op verschillende manieren:

  • Technische SEO: Wanneer een SEO consultant zich richt op technische SEO, houdt dit in dat bijvoorbeeld de laadsnelheid van een website zo kort mogelijk is, dat het gebruik van html en css geen fouten bevat, dat de hosting van de website goed is, afbeeldingen niet een te groot bestandsformaat hebben en links correct zijn. De SEO marketeer zorgt dat deze technische SEO aspecten dus na verloop van tijd steeds geoptimaliseerd worden.
  • SEO Content: SEO tekstschrijvers maken goede teksten met als doel om je website hoog in de organische zoekresultaten te krijgen. Het gaat er hierbij om dat de tekst op de website kwalitatief en relevant is. Heeft de webpagina H1 of H2? Klopt de structuur? Zijn de zoekwoorden relevant en terug te vinden in de tekst, titels en beschrijvingen?
  • Autoriteit ontwikkelen: een website kan door het plaatsen van externe links naar de website interessanter worden voor zoekmachines. Als een externe autoritaire pagina linkt naar jouw website, zorgt dit er daarom voor dat je website hoger scoort in de natuurlijke zoekresultaten.

SEO specialist inhuren?

Ontmoet en vergelijk beschikbare Heroes.

Groep Heroes
Endeavour Group

SEO marketeer inschakelen via Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen SEO marketeers. Je SEO marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten van digital agency Endeavour en schakelt voor strategische backup een senior SEO expert in. Je huurt bij ons naast SEO marketeers ook specialisten in met kennis van bijvoorbeeld contentmarketing, online advertising, social media en design.

Welke skills heeft een SEO specialist?

Bij Endeavour Heroes vind je SEO-specialisten met een breed palet aan skills. Naast een sterke basis in online marketing zijn ze met name gespecialiseerd in online content. Ze schrijven doeltreffende copy voor je landingspagina’s, gaan aan de slag met linkbuilding en zorgen daarmee voor een hogere ranking van jouw merk in de natuurlijke zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. 

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Hoe het werkt?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over SEO specialisten

Een SEO expert helpt dus je website zo te optimaliseren dat het hoger in de ranking van verschillende zoekmachines komt. Dus een SEO tekstschrijver is voor de zichtbaarheid van je merk binnen zoekmachines belangrijk. 

Een SEO specialist zorgt voor organisch verkeer, dus bezoekers vinden je website in de zoekresultaten van een zoekmachine. Hier zijn geen advertentiekosten voor nodig. 

Een SEA (Search Engine Advertising) specialist geeft dus wel geld uit aan advertenties binnen zoekmachines. Met SEA wordt er dus betaald voor hogere posities binnen zoekmachines.

In principe kan een SEO marketeer voor elke organisatie met een website werken. Vaak werken SEO specialisten in middelgrote tot grote organisaties met een marketingteam, waar de SEO marketeer onderdeel van uitmaakt.

Door zichtbaar te zijn binnen zoekmachines, wordt een bedrijf sneller gevonden door potentiële klanten. Dit zorgt ervoor dat de klant op een organische manier naar de website wordt geleid. Sterke webcontent verleidt de klant daarna tot conversie.

Nee, een SEO marketeer richt zich op alle zoekmachines die relevant zijn voor het bedrijf. Dit kan Google zijn, maar ook Yahoo, Bing of Safari. Het ligt er maar net aan waar een bedrijf gevonden wil worden.