SEO voor MKB

Vergroot jouw online zichtbaarheid met een SEO-specialist (vanaf 2 dagen per week)

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

SEO verbeteren via Endeavour Heroes

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is essentieel om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Dit betekent dat een SEO-marketeer of SEO-consultant er specifiek voor zorgt dat jouw website beter vindbaar wordt in diverse zoekmachines, waaronder Google en Bing. Dankzij de inzet van een SEO-expert wordt jouw merk online aanzienlijk prominenter. Hierdoor bereik je jouw doelgroep effectiever en kun je aanzienlijk meer online conversies en verkoopresultaten genereren.

Bij Endeavour Heroes beschikken onze SEO-specialisten over ruime ervaring in het optimaliseren van SEO voor MKB-ondernemingen. Door een ervaren SEO-specialist in te schakelen, ben je verzekerd van de juiste SEO-strategie die perfect past bij jouw website.

Waarom een SEO-specialist voor MKB?

In de dynamische wereld van online marketing is het van cruciaal belang voor MKB-bedrijven om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Ervaren SEO-specialisten, met een specifieke focus op het MKB, begrijpen als geen ander hoe ze jouw website kunnen optimaliseren en naar hogere posities kunnen leiden in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Maar wat maakt deze experts zo waardevol voor jouw bedrijf?

Een van de sleutels tot succesvolle zoekmachineoptimalisatie is een website met de juiste structuur en content die naadloos aansluit bij de zoekopdrachten van jouw doelgroep. Toegewijde SEO-marketeers hebben niet alleen de kennis, maar ook de ervaring om deze uitdaging aan te gaan. Ze werken nauw samen met jou om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en welke doelgroep je wilt bereiken.

SEO-specialisten beginnen met een grondige analyse van jouw website en de concurrentie in jouw branche. Op basis hiervan ontwikkelen ze een op maat gemaakt plan om de online vindbaarheid van jouw merk aanzienlijk te verbeteren. Dit plan omvat niet alleen technische optimalisaties, maar ook strategieën voor contentontwikkeling en linkbuilding.

Wat ook belangrijker is, is dat SEO-marketeers niet stilstaan. Ze monitoren voortdurend de prestaties van jouw website en passen hun strategieën aan op basis van veranderende trends en algoritme-updates van zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat jouw MKB-onderneming altijd een voorsprong heeft op de concurrentie en blijft groeien in de digitale wereld.

Dus, als je op zoek bent naar een partner die begrijpt hoe belangrijk online zichtbaarheid is voor jouw MKB-onderneming en die beschikt over de expertise om resultaten te leveren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de online aandacht krijgt die het verdient.

Voordelen inhuren SEO-specialist

1. Technische SEO

Een SEO-consultant richt zich op technische aspecten zoals de laadsnelheid van de website, foutvrije html en css, degelijke hosting, geoptimaliseerde afbeeldingsbestanden en correcte links. De SEO-marketeer zorgt ervoor dat deze technische SEO-elementen continu worden verbeterd.

2. SEO Content

SEO-tekstschrijvers creëren hoogwaardige teksten met als doel jouw website hoog in de organische zoekresultaten te laten verschijnen. Belangrijk hierbij is dat de inhoud van de website zowel kwalitatief als relevant is. De pagina’s moeten de juiste structuur hebben, met correct gebruik van koppen (H1 en H2), en de relevante zoekwoorden moeten prominent aanwezig zijn in de tekst, titels en beschrijvingen.

3. Autoriteitsopbouw

Externe links naar jouw website kunnen de aantrekkelijkheid voor zoekmachines vergroten. Als een externe autoritaire pagina naar jouw website linkt, heeft dit een positieve invloed op de ranking in de organische zoekresultaten.

SEO voor mkb

Wat kost het inhuren van een SEO-specialist?

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €75 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

SEO-marketeer inhuren via Endeavour Heroes

Wij koppelen je aan een SEO-marketeer om de zichtbaarheid an jouw onderneming te vergroten en die ook nog eens perfect aansluit bij jouw doelen en organisatie. De marketeer, ook wel hero genoemd, is in dienst bij ons, maar onderdeel van jouw team. Zo profiteer jij van alle voordelen van inhouse inhuren. We begrijpen we dat de wereld van SEO voortdurend verandert. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw SEO-marketeer altijd up-to-date is en zich voortdurend ontwikkelt. Onze marketeers ontvangen maandelijkse training van ervaren specialisten van ons digitale bureau, Endeavour. Dit betekent dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends, tools en technieken in de branche, en deze direct kunnen toepassen om jouw SEO-strategie te verbeteren. De Hero kan op locatie en op afstand werken, ontvangt maandelijks training van ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior in. En dit is gewoon part of the deal.

  • Jij krijgt controle. De Hero werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. 
  • Jij krijgt zekerheid. De Hero is uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Jij krijgt flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoe lang je de marketeer nodig heb en kunt maandelijks opzeggen.
  • Jij krijgt ervaring. Onze Heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Jij bespaart op je marketingbudget. Onze tarieven zijn lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. 

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over SEO

Het optimaliseren van een website voor zoekmachines omvat het zorgvuldig aanpakken van verschillende aspecten. Dit omvat het identificeren en integreren van relevante zoekwoorden in de inhoud van de website, het gebruik van beschrijvende en informatieve titels en metabeschrijvingen, het minimaliseren van laadtijden op pagina’s voor een betere gebruikerservaring en ervoor zorgen dat de website goed presteert op mobiele apparaten. Het is ook van cruciaal belang om interne links te gebruiken om de site-navigatie te verbeteren en de relevantie van pagina’s te benadrukken.

Lokale SEO is essentieel voor MKB-ondernemingen die zich richten op de lokale markt. Om lokale zichtbaarheid te vergroten, moet je je Google Mijn Bedrijf-vermelding claimen en optimaliseren met nauwkeurige bedrijfsinformatie, zoals adres, telefoonnummer en openingstijden. Moedig klanten aan om recensies achter te laten op platforms zoals Google, Yelp en Facebook, en zorg ervoor dat je lokale zoekwoorden gebruikt in je website-inhoud en metagegevens. Het toevoegen van je bedrijf aan lokale online bedrijvengidsen en deelname aan gemeenschapsevenementen kan ook helpen.

Het ontwikkelen van een effectieve SEO-contentstrategie begint met een goed begrip van je doelgroep en hun interesses. Identificeer relevante zoekwoorden en creëer hoogwaardige, informatieve en boeiende content die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers. Optimaliseer je content met relevante zoekwoorden, interne links en multimedia-elementen zoals afbeeldingen en video’s. Plan je contentkalender zorgvuldig, rekening houdend met de verschillende stadia van de koopcyclus. Promoot je content via sociale media en e-mailmarketing om een breder publiek te bereiken en betrokkenheid te stimuleren.

Klaar om een SEO-specialist in te huren?

Huur een specialist in vanaf twee dagen per week.

SEO voor mkb Endeavour Heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast SEO uitbesteden, kun je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker.