Je SEO uitbesteden?

Je SEO uitbesteden is een goed idee wanneer je snel resultaat wilt bereiken in de natuurlijke zoekresultaten van o.a. Google, maar de capaciteit of kennis mist om dit zelf te bereiken.

Bij Endeavour Heroes besteed je je SEO uit aan specialisten van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over SEO wil je snel beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google? Heroes is the place to be om jouw SEO uit te besteden aan een ervaren specialist.

online marketeer Mervyn

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Online vindbaarheid is enorm belangrijk voor de groei van je bedrijf. Je potentiële klanten starten hun zoektocht immers in de online zoekmachine. En door in te zetten op SEO, ben je precies zichtbaar op het moment dat je klant op zoek is.

Wil je bovenaan de zoekresultaten van Google komen? Wees dan bereid om veel tijd, energie en toewijding hierin te steken. Want de eerste positie in Google bereik je niet zomaar. Door je SEO uit te besteden laat je het zware werk over aan de experts en genereer jij straks meer website verkeer, leads en online sales.

Wat houdt het uitbesteden van SEO in?

Het uitbesteden van je SEO kan verschillende dingen inhouden. Zo kun je een SEO-expert vragen om een SEO-audit te doen en je advies te geven of je laat een SEO-specialist content maken die goed scoort in zoekmachines. Ook kun je de SEO specialist vragen om je website technisch te optimaliseren of te werken aan linkbuilding. Het voordeel van uitbesteden is dat je een echte SEO kenner aan het werk zet, die continu bezig is met zoekmachine optimalisatie. Hij of zij weet precies wat er moet gebeuren en wat de allerlaatste ontwikkelingen zijn op gebied van SEO.

SEO uitbesteden bij Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Bij Endeavour Heroes huur je een SEO-specialist in die bij jou in je team werkt, remote of op locatie. Je wordt gekoppeld aan een SEO-marketeer die past bij jouw doelen, team en organisatie. Jouw hero krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior SEO-expert in. En dit is gewoon part of the deal! Je kunt bij Endeavour Heroes naast SEO ook je contentmarketing, social media marketing of online advertising uitbesteden. 

Bovenaan in Google komen? Besteed je SEO uit.

Huur een SEO-specialist in vanaf twee dagen per week! 

Groep Heroes
Endeavour Group

Waarom je SEO uitbesteden via Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Kosten zoekmachine optimalisatie uitbesteden

De kosten van reguliere SEO- bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je SEO-expert werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief.

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen SEO uitbesteden via Endeavour Heroes

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

De specialisten van Endeavour Heroes

SEO-specialisten van Endeavour Heroes hebben uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en een brede basis in alle andere belangrijke facetten van online marketing. Naast SEO-specialisten vind je bij ons allround online marketeers en specialisten op het gebied van online advertising, contentmarketing en social media.

Hoe werkt het uitbesteden van SEO via Endeavour Heroes?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt, maken we de overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen het online marketing bureau Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over SEO uitbesteden

Bijna iedereen begint zijn zoektocht naar een product of dienst in een online zoekmachine. Dus ook jouw potentiële klanten. Door hier goed vindbaar te zijn, vang je bezoekers en leads van de allerhoogste kwaliteit, omdat deze mensen uit zichzelf op zoek zijn gegaan. Conversiepercentages uit organisch verkeer zijn dan ook vaak vele male hoger dan die uit bijvoorbeeld betaalde advertenties.

Het is interessant om SEO uit te besteden wanneer je marketing team specialistische kennis op het gebied van SEO mist of wanneer je te weinig tijd of capaciteit hebt om je SEO goed te onderhouden. In deze gevallen is het beter om een echte SEO kenner aan het werk te zetten. Zo behaal je eerder veel betere resultaten. 

Het grootste voordeel is dat je bij ons een SEO-specialist inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van meer dan 200 digital specialisten bij Endeavour. Bovendien liggen de uurtarieven bij Endeavour Heroes vele malen lager dan die van reguliere online marketing bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEO, SEA, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.