Wil je SEO-teksten laten schrijven?

Huur een SEO-copywriter in vanaf twee dagen per week.

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

SEO-teksten laten schrijven

Op zoek naar professionele SEO-teksten die jouw online zichtbaarheid vergroten? Endeavour Heroes heeft de ervaren SEO-tekstschrijvers die jouw website naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Door samen te werken met onze SEO-specialisten, verhoog je de rangorde van je website in de organische zoekresultaten van zoekmachines, en trek je meer potentiële klanten aan.

Waarom een SEO-tekstschrijver via Endeavour Heroes?

Het inhuren van een  SEO tekstschrijver van Endeavour Heroes is een slim alternatief voor het in dienst nemen van een fulltime specialist. Met onze oplossing hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Het biedt flexibiliteit voor zowel kortlopende als langdurige marketingprojecten.

Voordelen inhuren SEO-tekstschrijver

1. Flexibiliteit

Onze SEO-copywriters zijn uiterst flexibel inzetbaar. Je kunt hun diensten op maat afstemmen op jouw behoeften, of het nu gaat om een kortstondig project of een langdurige samenwerking. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan langlopende contracten.

2. Persoonlijke betrokkenheid

Als je samenwerkt met een van onze specialisten, heb je direct contact met de expert zelf. Dit creëert een persoonlijke samenwerking. Je kunt snel schakelen, feedback geven en jouw specifieke doelstellingen bespreken, wat de efficiëntie van de samenwerking ten goede komt.

3. Specialistische expertise

SEO-tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie. Ze beschikken over diepgaande kennis en ervaring om jouw website te helpen beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google.

SEO-teksten laten schrijven

Wat kost het inhuren van een SEO-tekstschrijver?

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Wat onze SEO-tekstschrijvers doen

Onze SEO-tekstschrijvers zijn meesters in het optimaliseren van websites voor betere zoekresultaten. Ze zorgen ervoor dat je website de juiste content heeft en dat er voldoende relevante links naar jouw site leiden. Hierdoor herkent Google jouw website als de ultieme bestemming voor mensen die zoeken naar jouw diensten.

Taken van onze SEO-tekstschrijvers omvatten:

  • Hoge kwaliteit content schrijven: Onze SEO-tekstschrijvers zijn verantwoordelijk voor het creëren van geoptimaliseerde content die websites helpt om beter te presteren in zoekmachines zoals Google. Dit omvat het strategisch integreren van relevante zoekwoorden in de tekst om de rangorde te verbeteren, het zorgen voor een duidelijke en aantrekkelijke schrijfstijl en het structureren van de inhoud op een manier die de gebruikerservaring optimaliseert. 
  • Linkbuilding / autoriteit opbouw: Daarnaast houden onze SEO-tekstschrijvers zich bezig met linkbuilding, waarbij ze kwalitatieve externe links naar de website genereren om de online autoriteit te vergroten. 
  • Up-to-date met de trends blijven: Verder zijn onze SEO-tekstschrijvers voortdurend bezig met het analyseren van trends en zoekgedrag om de content aan te passen en te optimaliseren. Ze blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in SEO, zoals algoritme-updates, en passen hun strategieën dienovereenkomstig aan.
SEO-teksten laten schrijven team

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over SEO tekstschrijvers

Een SEO-tekstschrijver is een tijdelijke professional die wordt ingehuurd om webinhoud te schrijven en te optimaliseren voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). De taak is om content te schrijven die zowel informatief als geoptimaliseerd is voor zoekmachines, met als doel het verbeteren van de online zichtbaarheid van een website gedurende een beperkte periode

Een SEO-tekstschrijver helpt je om beter te scoren in de natuurlijke zoekresultaten, waardoor je website beter vindbaar wordt en meer bezoekers trekt.

SEO-tekstschrijvers kunnen werkzaam zijn bij diverse organisaties, van gespecialiseerde e-commerce bedrijven tot grote multinationals.

Het salaris van een SEO-marketeer varieert afhankelijk van ervaring en kennis, met een gemiddelde van €2.500 tot €4.200 bruto per maand.

Inhuren biedt flexibiliteit en controle over je marketinginspanningen. Je kunt zelf bepalen hoeveel uur per week je de marketeer inhuurt en gemakkelijk opschalen of afschalen. Het bespaart je ook de moeite van een lang wervingsproces, en in-house inhuren is vaak kosteneffectiever dan het inschakelen van een marketingbureau of freelancer.

Klaar om jouw SEO-teksten te verbeteren?

Ontmoet jouw SEO-specialist! 

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast social media uitbesteden, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker. 

Word een SEO-tekstschrijver bij Endeavour Heroes

Als je een getalenteerde marketeer bent met 1-5 jaar ervaring en de volgende stap wilt zetten in je carrière, bekijk dan onze vacatures voor een junior/medior content marketeer of copywriter. Als je minder ervaring hebt maar toch een vliegende start wilt maken als in-house SEO marketeer, overweeg dan ons online marketing traineeship.