SEO teksten laten schrijven?

Bij Endeavour Heroes besteed je je SEO teksten uit aan specialisten van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over SEO of wil je snel beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google? Laat je website teksten schrijven door een specialist van Endeavour Heroes.

Karima - Endeavour Heroes

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom website teksten laten schrijven?

Online vindbaarheid is enorm belangrijk voor de groei van je bedrijf. Je potentiële klanten starten hun zoektocht immers in de online zoekmachine. Met de juiste SEO teksten op je website word je beter gevonden in de natuurlijke zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Wil je bovenaan de zoekresultaten van Google komen? Wees dan bereid om veel tijd, energie en toewijding hierin te steken. Want de eerste positie in Google bereik je niet zomaar. Door je SEO teksten te laten schrijven door een SEO specialist, laat je het zware werk over aan een expert en genereer jij straks meer website verkeer, leads en online sales.

Wat houdt het schrijven van SEO teksten in?

Een SEO copywriter doet een keyword analyse om te bepalen welke zoektermen belangrijk zijn voor de vindbaarheid van jouw website. Vervolgens zorgt de SEO schrijver ervoor dat je website de juiste landingspagina’s heeft met content die aansluit op de zoektermen. Hierdoor ziet de zoekmachine dat jouw website het juiste antwoord heeft op zoektermen van gebruikers. Zo scoor je hoger en genereer je dus meer verkeer naar je website.

SEO teksten laten schrijven door Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Bij Endeavour Heroes huur je een SEO tekstschrijver in die bij jou in je team werkt. Je wordt gekoppeld aan een SEO schrijver die past bij jouw doelen, team en organisatie. Jouw hero krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior SEO-expert in. En dit is gewoon part of the deal. Je kunt bij Endeavour Heroes naast SEO teksten ook je contentmarketing, social media marketing of online advertising uitbesteden. 

Bovenaan in Google komen? Laat SEO teksten schrijven.

Huur een SEO-specialist in vanaf twee dagen per week.

Groep Heroes
Endeavour Group

Waarom je SEO teksten laten schrijven door Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Kosten SEO teksten laten schrijven

De kosten van reguliere SEO-bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je SEO-tekstschrijver werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief.

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €65 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen SEO laten doen via Heroes

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

De specialisten van Endeavour Heroes

SEO-tekstschrijvers van Endeavour Heroes hebben uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en een brede basis in alle andere belangrijke facetten van online marketing. Naast SEO-specialisten vind je bij ons allround online marketeers en specialisten op het gebied van online advertising, contentmarketing en social media.

Hoe het werkt?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over SEO teksten laten schrijven

Met de juiste SEO teksten op je website ben je beter vindbaar in zoekmachines zoals Google. Bijna iedereen begint zijn zoektocht naar een product of dienst in een online zoekmachine. Dus ook jouw potentiële klanten. Door hier goed vindbaar te zijn, vang je bezoekers en leads van de allerhoogste kwaliteit, omdat deze mensen uit zichzelf op zoek zijn gegaan. 

Het is interessant om SEO teksten door een specialist te laten schrijven wanneer je marketing team kennis op het gebied van SEO mist of wanneer je te weinig tijd of capaciteit hebt om je SEO teksten goed te onderhouden.

Het grootste voordeel is dat je bij ons een SEO-specialist inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van meer dan 200 digital specialisten bij Endeavour. Bovendien liggen de uurtarieven bij Endeavour Heroes vele malen lager dan die van reguliere online marketing bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEO, SEA, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.