martijn managing director - Endeavour Heroes

Meer weten? Neem contact op.

Online Marketing Traineeship bij Endeavour Heroes

Online Marketing Traineeship bij Endeavour Heroes-Endeavour Heroes
Endeavour Hero
Endeavour Hero
- 2 min lezen

Als ik de eerste week van het online marketing traineeship bij Endeavour Heroes zou moeten beschrijven zou de term ‘learning by doing’ het eerste zijn wat bij me opkomt. Na een week heb ik al veel kennis en vaardigheden opgedaan waardoor ik zelfstandig een Adwords campagne kan maken en optimaliseren. Theorie en praktijk komen tijdens dit online marketing traineeship samen.

Online marketing traineeship: voor echte klanten werken

Na de kennismaking met de andere trainees en collega’s kregen we een duidelijke uitleg over het Endeavour Heroes programma en werd duidelijk uit welke (leer)blokken de negen weken durende online marketing traineeship bestaat. Zo wist ik precies wat ik kon verwachten. Daarna gingen we meteen aan de slag met het eerste blok, het leren opbouwen van Search Engine Advertising campagnes. Tijdens dit blok leerden we de theorie aan de hand van de lessen van een Senior Online Marketeer. Daarna brachten we de opgedane kennis direct in de praktijk. We werkten aan bestaande cases waardoor je het idee hebt dat je echt voor een klant werkt. Na het maken van een case worden de resultaten van je werk besproken, krijg je feedback en is er ruimte voor vragen. Wat ik erg prettig vind is dat persoonlijke begeleiding centraal staat, er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt als iets niet duidelijk is.

Op naar volgende week!
Ik heb enorm veel geleerd en gedaan in de eerste week van het traineeship. Mede door de goede sfeer, de professionaliteit en de betrokkenheid van mijn collega’s voelde ik me al snel op mijn plek. Ik kijk uit naar de volgende weken.
Online marketing detachering

Na het afronden van het traineeship worden de talentvolle online marketeers gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. Benieuwd of een interim online marketeer iets voor jouw bedrijf is? Lees hier alles over online marketing detachering.

Ook interessant?