Allround online marketeer

Allround online marketeer inhouse?
 Zoek je een online marketeer die het hele online speelveld overziet? Een online marketing specialist van Heroes stemt al je online kanalen perfect op elkaar af. Voor een volmaakte customer journey en meer grip op je online strategie. Via Endeavour Heroes kan je gemakkelijk een Online Marketeer inhuren die hierbij kan helpen!  

Welke skills heeft een online marketing specialist?

Alex
35 jaar
Allround online marketeer
c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt een hero?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen online marketing- en development professionals.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. Een hero neemt initiatief, denkt out-of-the-box en durft op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met digital bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

Waarom een hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

Senior backup en begeleiding

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes

Waar werken heroes?

Van start-up naar grootzakelijk en van non-profit tot overheidsinstelling, development heroes werken voor organisaties in alle soorten en maten. Dit doen ze met veel succes en plezier. En daar zijn we trots op.

Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een marketing project of wil je een vaste online marketeer in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Bij Endeavour Heroes heb je al vanaf 1 dag per week een inhouse online marketeer in je team. De kosten zijn inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€45 – €65 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime online marketeer? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. Inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€5.250 – €6.750  per maand. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in online marketing? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.