Janneke-Copywriter

Meer weten? Neem contact op.

Online Marketing met Endeavour Heroes

Development vacture
Janneke
dec 18, 2020
- 3 min lezen

Online marketeers zijn hard nodig

Steeds meer mensen oriënteren of kopen online. Of het nu om witte sokken, een beleggingsadvies of boodschappen gaat, de online branche groeit. Steeds meer organisaties realiseren zich dat hun online vindbaarheid en impact steeds belangrijker wordt, waar goed gekwalificeerde online marketeers voor nodig zijn. Het conservatieve HBO/WO opleidingswezen schiet ernstig tekort in het opleiden voor dergelijk ‘nieuwe’ beroepen. Een ernstig tekort aan betaalbare en gekwalificeerde online marketeers is het gevolg. Gek genoeg willen heel veel net afgestudeerde talenten het online marketing vak in, maar komen ze niet aan een baan. Bedrijven zitten niet te wachten op online marketeers die het vak nog moeten leren.

De missie van Endeavour Heroes

Endeavour Heroes heeft de missie om een brug te vormen tussen opleiding en praktijk, en betaalbare online marketing krachten aan te bieden. Dit doen ze door een online marketing opleidingstraject aan te bieden bij online marketing bureau DBOM, waarbij ze talentvolle junior marketing specialisten klaarstomen voor het online marketing vak. Hierna zet Endeavour Heroes ze in tegen zeer scherpe tarieven, waarbij ze tijdens hun inhuurperiode extra advies, training en een kwaliteitscontrole krijgen van senior online marketing specialisten. De trainees worden hierdoor steeds beter, maar tegelijkertijd is dit een kwaliteitswaarborg voor de bedrijven waardoor ze zijn ingehuurd.

Wat doet Endeavour Heroes

Endeavour Heroes zet online marketeers in voor tijdelijke of uiteindelijk vaste aanstelling. Ze zetten talentvolle junior online marketeers in als SEO, SEA, Content, social media, Analytics, CRO, en/of E-mail marketing specialist. Zij hebben ervaring bij diverse opdrachtgevers en krijgen tijdens die opdrachten extra advies en ondersteuning van senior online marketeers van online marketing bureau DBOM. DBOM heeft 20+ jaar ervaring en is als back-up dus een kwaliteitswaarborg. Voor klanten als Dopper, Cisco Systems, Alpha security, Freelancer.nl, PAO Leiden en Home Made by vult Endevour Heroes complexe online marketing vraagstukken in of zetten ze zelfs de hele online marketing afdeling op.

De voordelen ten opzichte van een solo freelancer

Als we deze constructie afzetten tegen een solo freelancer heeft dit vele voordelen. Solo freelancers zijn lang niet altijd up to date van de nieuwste technieken in deze razendsnel veranderende markt. Bovendien hebben freelancers tot circa €60 per uur niet de ‘strategische bagage’ die vaak nodig is om goede online keuzes te maken. Het ervaren bureau heeft die bagage wel. En laten we eerlijk zijn, een heel team met senior specialisten weet altijd meer dan 1 freelancer.

De voordelen ten opzichte van een online marketing bureau

SEen online marketing bureau heeft de ervaring die nodig is om online groei te realiseren maar zit op afstand en is ontzettend duur (€85+ per uur). In de paar uur per maand die een online marketing bureau aan jouw online marketing besteed kunnen niet de nodige slagen worden gemaakt om echt voortgang te boeken. Door die afstand is communicatie bovendien moeizamer en wordt online marketing minder effectief ingezet.

Endeavour Heroes: voor wie?

De Endeavour Heroes constructie is uitermate geschikt voor veel Startups en MKB die nog geen uitgebreide online marketing afdeling hebben. Ook voor sommige multinationals die hun online marketing afdeling willen uitbreiden met betaalbare krachten, is Endeavour Heroes een uitkomst. T

egen een scherp tarief huur je namelijk een ijzersterke online markerteer in, maar krijg je ook extra senior ondersteuning van het full service online marketing bureau op zowel uitvoerend als strategisch vlak. Endeavour Heroes biedt daarmee een garantie dat alle online marketing vraagstukken optimaal worden ingezet

Ook interessant?