Roos-allround-online-marketeer-team-lead

Meer weten? Neem contact op.

Mijn persoonlijke ontwikkeling binnen Endeavour Heroes

Roos Steensma
mei 08, 2024
- 3 min lezen

Na een aantal jaren als marketeer bij een ander bedrijf te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via een goede vriendin kwam ik in contact met Martijn van Endeavour Heroes. Na het eerste online koffietje kwam al snel een kennismakingsgesprek op het kantoor in Haarlem. Het voelde direct goed en voordat ik het wist, kwam ik solliciteren, heb ik een case gemaakt en werd ik aangenomen. Vanaf dat moment heb ik me binnen Heroes verder kunnen ontwikkelen. 

Waarom Endeavour Heroes?

Ik maakte de keuze voor Endeavour Heroes omdat ik op deze manier, door gedetacheerd te worden bij meerdere opdrachtgevers, in relatief korte tijd nog meer ervaring kon opdoen. Dit gaf me de kans om mee te draaien bij verschillende bedrijven en daar aan diverse marketingvraagstukken te werken. Dat er daarbij regelmatig trainingen georganiseerd worden en dat persoonlijke ontwikkeling hier centraal staat sprak mij aan. Met deze combinatie kon ik mijn allround marketingkennis verbreden en de groei in mijn carrière goed voortzetten. 

Focus op persoonlijke groei

Endeavour Heroes stimuleert persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom worden er volop kansen geboden waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Trainingen

Zo hebben we regelmatig trainingen. Dit zijn trainingen om je vakinhoudelijke kennis up-to-date te houden, maar ook om je soft-skills te ontwikkelen. Hiervoor komen we als heroes graag voor naar kantoor. Na afloop hebben we dan vrijwel altijd een gezellige borrel, waarbij ook weer ervaringen worden uitgewisseld. 

Persoonlijk ontwikkelplan (POP)

Bij Endeavour Heroes bepaal je samen met je leidinggevende en talent coach je doelen. Deze verwerk je in je POP. Dit helpt je om gestructureerd te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen en om er voor te zorgen dat je de doelen op termijn ook daadwerkelijk zult behalen.

Check-in momenten

Als online marketeer bij Endeavour Heroes heb je regelmatig een korte meeting met je manager om met elkaar in te checken. Je kunt van deze momenten gebruik maken om hulp te vragen als je vastloopt bij je opdrachtgever of persoonlijke kwesties wilt bespreken. Uiteraard hoeft dit niet te wachten tot deze meeting. Je kunt op elk moment bij je leidinggevende terecht, maar zo is er in ieder geval vast tijd geblokt in de agenda’s om even met elkaar in te checken. Ook staat onze talent coach, Debra, altijd voor je klaar als je iets wil bespreken. 

Mijn stappen binnen Endeavour Heroes

Anderhalf jaar nadat ik gestart was bij Endeavour Heroes, kwam er een nieuwe rol vrij waar we als heroes op konden solliciteren. Dit was de rol van team lead. Ik had in mijn POP-gesprekken aangegeven me graag verder te willen ontwikkelen en een leidinggevende rol te willen vervullen. Ik solliciteerde intern en kreeg de functie. Nu had ik naast mijn werkzaamheden als inhouse marketeer bij de opdrachtgever, ook de verantwoordelijkheid voor de begeleiding van mijn eigen team. In deze rol ondersteun ik mijn team op het gebied van online marketing, maar kunnen ze ook bij mij terecht wanneer er iets op persoonlijk vlak speelt. Deze functie bevalt me supergoed.
Wat ik waardeer aan Endeavour Heroes, is de mogelijkheid voor interne doorgroeimogelijkheden. Het is super om te zien dat er wordt geïnvesteerd in de carrières van de eigen medewerkers! 

Ook werken bij Endeavour Heroes?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en voel jij je als een vis in het water in de wereld van online marketing? Bekijk dan de vacatures!

Ook interessant?