Talitha-Management-Online-Marketing-Manager

Meer weten? Neem contact op.

'Je staat er bij Endeavour Heroes nooit alleen voor'

Jimmy - Endeavour Heroes
Jimmy Koopmans
aug 11, 2022
- 4 min lezen
Tags

Wie zijn de heroes? Wat doen ze bij hun opdrachtgevers? En wat voeren ze uit in hun vrije tijd? Elke maand zetten we een of meer heroes in the picture en vragen we ze het hemd van het lijf. Vandaag is de beurt aan allround online marketeer Jimmy. 

Hoi Jimmy! Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Jimmy Jay Koopmans. Momenteel ben ik 25 jaar oud, geboren op 19 december 1996 en woon ik nog bij mijn ouders in het mooie Krommenie. In mijn vrije tijd ben ik met muziek bezig (DJ’en/muziek produceren), in de sportschool aan het fitnessen, met vrienden afspreken en zo nu en dan mountainbiken. 

Tijdens mijn in-between-jobs-periode midden 2021, merkte ik dat ik nog niet genoeg marketingervaring had. Om die reden ben ik gaan zoeken naar een functie die daarbij zou kunnen ondersteunen. Zo kwam ik bij Endeavour Heroes terecht. Een jong, dynamisch, leerzaam en erg gezellig bedrijf waar ik met veel plezier mijn werkdagen vul. 

Uiteindelijk wil ik wonen en werken in Spanje voor een onbepaalde tijd. Die ambitie wil ook 100% naleven. 

Waar kunnen we jou 's nachts voor wakker maken?

Je kunt mij maar beter niet ’s nachts wakker maken, want ik hecht veel waarde aan mijn slaap… Maar als het écht moet wil ik mijn bed wel uitkomen voor een trip naar Zuid-Amerika of een ander Spaanstalig land waar de zon schijnt. 

Zou je Heroes aanraden aan andere online marketeers en waarom?

Ja, zeker weten. Dat heb ik nu al bij twee mensen binnen mijn netwerk gedaan. Mijn redenen om Heroes aan te raden zijn onder andere: dat je jezelf goed allround kan ontwikkelen, er elke dag gezelligheid heerst, je met iedereen kan opschieten, het een flexibel bedrijf is en je voor vragen altijd bij iemand terecht kunt. Je staat er bij Endeavour Heroes nooit alleen voor. 

Bij welke opdrachtgever werk je?

Momenteel werk ik fulltime voor Mechan Groep, maar terwijl ik dit schrijf zit ik in de afrondende laatste week. Vanaf 1 augustus wacht mij een nieuwe opdracht. Wat dat gaat worden, is nog een verrassing. 

Wat is er leuk aan werken bij deze opdrachtgever?

Bij Mechan Groep is de verantwoordelijkheid die je mag dragen als werknemer erg leerzaam – je bent als spin in het web aan het opereren. Daarbij kun je denken aan samenwerken met design bureaus, webdevelopers, reclamebureaus, drukkerijen etc. Daarnaast is er elke dag veel te doen en lever je ook daadwerkelijk waarde en kan je binnen het bedrijf een verschil maken.

Wat doe je precies bij je opdrachtgever?

Ik ben in principe van alles en nog wat aan het doen, dus een allround online marketing functie. Daarbij kun je denken aan de creatie, beheer en plaatsen van social media posts. Canva is een veelgebruikte tool, maar ook Adobe Premiere Pro zo nu en dan voor video editing. Ik monitor de Google advertenties voor Valtra in samenwerking met een marketingbureau. Daarnaast ben ik bezig met website optimalisaties, actueel nieuwsberichten plaatsen, landingspagina’s aanmaken, Mailchimp e-mails opstellen, uitsturen en analyseren. Aan het einde van de maand maak ik een rapportage van alle online progressie middels Google Data Studio. Zo gaat dit elke maand.

Wat hoop je te bereiken?

Ik hoop dat ik in mijn leven mijn passie voor marketing en muziek kan uitbouwen tot een niveau waarbij ik welvarend kan zijn en gelukkig kan zijn. Daarbij vind ik een gezonde mix van werk, hobby’s, familie en vrienden het allerbelangrijkste. Ik ben een sociaal persoon en ben graag omringt met mensen waar ik van houd.

Wat is jouw specialiteit?

Mijn specialiteit, hmm… Daar moet ik wel altijd even over nadenken, omdat ik het relevanter vind om te horen wat anderen zien als mijn specialiteit. Maar als ik moet kiezen zou ik zeggen dat ik een verbinder ben. Ik ben iemand die sociaal, sympathiek en een teamspeler is. Op veel momenten kan ik bij mensen die ik het beste ken nog wel eens gek doen, wat men als grappig ervaart. 

Heb je een toekomstdroom?

Waarschijnlijk wel af te lezen aan bovenstaande antwoorden: professioneel DJ en producer. Daar gaan we gewoon voor. Ik ga liever uitdagingen aan in het leven en als ik faal, dan faal ik maar. Liever dat dan dat ik het helemaal niet geprobeerd heb.

Wat gaaf, Jimmy! Succes daarmee, al denken we niet dat je dat nodig gaat hebben. 😉 
Vertel je de volgende keer over de vervolgstappen in je DJ-carrière?

Ook interessant?