Heroes
Inhouse dag

Zet de eerste stap in je digital- marketingcarrière

Wil je aan de slag als online marketeer en ben je op zoek naar de gezelligste en meest toonaangevende digital marketing agency? Dan is het Online Marketing Traineeship van Endeavour Heroes iets voor jou! Meld je direct aan en maak kennis met ons op onze Inhouse Dag. Tijdens dit evenement krijg je meer informatie over het Traineeship en werk je samen met anderen aan een marketingoplossing voor de Nieuwe Gevers, een platform voor vrijwilligerswerk. Schrijf je nu in voor de Inhouse Dag en verover jouw plek in ons Traineeship!

Online marketeer

Het Endeavour Heroes Traineeship

Wil jij snel aan de slag als online marketeer of content marketeer, maar mis je nog bepaalde kennis? Tijdens het online marketing traineeship van Endeavour Heroes krijg je in 9 weken een ijzersterke basis op alle onderdelen die online marketing rijk is. Je wordt opgeleid door ervaren specialisten van digital agency Endeavour en werkt direct aan uiteenlopende opdrachten voor echte opdrachtgevers. Als je de opleiding hebt afgerond, ga je direct aan de slag als junior online marketeer bij één of meer van onze opdrachtgever(s) in de Randstad.

Lees hier meer informatie over het Endeavour Heroes Traineeship
Online marketeers - Endeavour Heroes - Vacatures

Inhouse Dag: in het kort

 • Op nader te noemen locatie in De Koepel in Haarlem.
 • Kennismaken met Endeavour Heroes, en wij met jou!
 • Werk samen met andere (jonge) professionals om een vraagstuk voor een goed doel op te lossen.
 • Voor (bijna) afgestudeerde studenten, junior marketeers of professionals uit een ander vakgebied die willen overstappen naar online marketing of content marketing.
 • Een prijs voor de groep die de beste oplossing heeft bedacht.
 • Een gezellige borrel met hapjes, drankjes en muziek.
 • Zijn we beide enthousiast? Dan plannen we direct een vervolgafspraak in.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Inhouse Dag krijg je meer informatie over het traineeship, kan je een indruk krijgen van onze bedrijfscultuur en werk je samen met jouw team een oplossing uit voor een vraagstuk van een Goed Doel. Na afloop presenteren jullie de ideeën en het beste team wint een prijs! Naast het kennismaken met ons, krijg je ook de kans om te netwerken en nieuwe vaardigheden te leren. We sluiten de dag af met een borrel, eten en muziek. Niet verplicht, maar wel gezellig. Zijn we beide na de inhouse dag enthousiast?  Dan plannen we een vervolg in.

Datum: Nader te noemen datum 
Tijdstip: 13:00 tot 17:00 uur (met afsluitende borrel tot 20:00 uur)
Locatie: De Koepel (Harmenjansweg 4, Haarlem)

Groepsfoto - Endeavour Heroes
Paid advertising vacature endeavour heroes

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO diploma.
 • Je bent (bijna) afgestudeerd of je hebt tot 4 jaar werkervaring. 
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met online of content marketing.
 • Je hebt veel energie en staat te springen om De Nieuwe Gevers te helpen met jouw input bij het behalen hun missie.
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
 • Je bent ondernemend en hebt een sociale persoonlijkheid
 • Je hebt een enorme drive om de beste allround online marketeer, advertising marketeer of content marketeer van Nederland te worden.
 • Je woont in de Randstad.

Wat is de selectieprocedure?

1. Meld je aan

Vul het aanmeldformulier in, met daarbij je CV en een korte motivatie waarom jij een Endeavour Hero wilt worden.

2. Geselecteerd worden

Binnen enkele werkdagen krijg je via de mail van Endeavour Heroes te horen of we je uitnodigen voor de Endeavour Heroes Inhouse dag op een nader te noemen datum.

3. De Inhouse Dag

Gedurende de Inhouse Dag werk je aan een vraagstuk voor een goed doel, maar krijg je ook de mogelijkheid om kennis te maken met huidige Heroes en al jouw vragen te stellen.

4. Vervolggesprek

Na de inhousedag laten we jou weten of we je uitnodigen voor een vervolggesprek met 2 managers van het Heroes team.  Ben jij ook enthousiast? Dan plannen we iets in.  

5. Aan de slag?!

Gedurende het vervolggesprek is er voldoende ruimte om vragen over en weer te stellen. Enkele werkdagen na dit gesprek laten we je weten of we jou een aanbod doen. Als jouw licht ook op groen staat, ben jij onze volgende Hero!

Michael Endeavour Heroes

Solliciteren is niet meer mogelijk

Video afspelen

Het verhaal van Heroes

Oprichter Martijn van Royen startte Endeavour Heroes (voorheen Online Koplopers) in 2018 met het doel jonge talenten de springplank te bieden die ze verdienen. In deze video vertelt hij hoe het allemaal begon.

Video afspelen

Volg onze socials