Inhaakkalender 2024

Geef je content een boost!

De nationale ‘ruim je bureau op’ dag heb jij vast al in je agenda staan! Niet? Dit is één van de ruim 200 leuke inhakers op onze inhaakkalender voor 2024. We snappen dat het elk jaar weer een flinke uitdaging is om nieuwe en originele content te bedenken. De Endeavour Heroes inhaakkalender is een handig hulpmiddel als je je contentstrategie en -planning voor het nieuwe jaar gaat uitwerken. Haak in op slimme dagen, genereer creatieve content ideeën en geef je online aanwezigheid een boost!

Vul het formulier in om de Inhaakkalender te downloaden.

Naam(Vereist)

Na het aanvragen ontvang je een e-mail met een link naar de inhaakkalender. Met deze aanvraag verleen je Endeavour Heroes toestemming om jou e-mails en/of nieuwsbrieven te sturen met relevante informatie m.b.t. het onderwerp van dit rapport.

inhaakkalender-2024

Waarom onze inhaakkalender?

Met de inhaakkalender van Endeavour Heroes heb je een duidelijk overzicht van alle dagen van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024. Naast nationale feestdagen als Koningsdag of Valentijnsdag staan ook belangrijke e-commercedagen als Black Friday en Cyber Monday er in. Daarbij hebben we ook minder bekende dagen in de contentkalender verwerkt, zoals Workaholicsday of Get to know your customers-day.
Onze inhaakkalender heeft een overzichtelijke lay-out, zodat je gemakkelijk zelf inhaakmomenten kunt toevoegen. Liever een papieren versie? Je kunt het PDF printen en je eigen dagen zelf erbij te schrijven. 

 

Endeavour Heroes Inhaakkalender 2024

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
logo - Endeavour Heroes