Snel een online marketeer nodig?

5 redenen waarom inhousing de oplossing is.

We merken het allemaal: marketingtalent met de juiste kennis en ervaring is moeilijk te vinden. Maar wat moet je dan? Freelancers en marketingbureaus rekenen tarieven van €100 – €150 per uur en recruiters hanteren ook niet bepaald zachte prijzen. De oplossing? Inhouse inhuren. In deze infographic lees je waarom.

Vul het formulier in om de infographic te downloaden.

Naam(Vereist)

Na het aanvragen ontvang je een e-mail met een link naar de infographic. Met deze aanvraag verleen je Endeavour Heroes toestemming om jou e-mails en/of nieuwsbrieven te sturen met relevante informatie m.b.t. het onderwerp van dit kennisdocument.

snel online marketeer nodig infographic

Endeavour

Heroes is onderdeel van Endeavour: een hechte club van digital agencies, met ieder hun eigen specialisme. Je kunt o.a. bij ze terecht voor performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing. Specialisten van Endeavour nemen een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. Ook zijn zij de vraagbaak van de heroes bij specialistische of complexe vraagstukken.

 

Endeavour - Endeavour Heroes