Infographic: online marketeer zwanger?

5 redenen waarom inhousing de oplossing is

Heeft jouw online marketeer je zojuist verteld dat ze zwanger is? Dan is dat natuurlijk prachtig nieuws. Maar wat betekent dit voor jou als werkgever?

Voor de vervanging tijdens het verlof kun je natuurlijk een marketingbureau of een freelancer inschakelen. Toch kiezen steeds meer organisaties voor een inhouse oplossing. In deze infographic lees je waarom.

Vul het formulier in om de infographic te downloaden.

Na het aanvragen ontvang je een e-mail met een link naar de infographic. Met deze aanvraag verleen je Endeavour Heroes toestemming om jou e-mails en/of nieuwsbrieven te sturen met relevante informatie m.b.t. het onderwerp van dit kennisdocument.

online marketeer zwanger infographic

Endeavour

Heroes is onderdeel van Endeavour: een hechte club van digital agencies, met ieder hun eigen specialisme. Je kunt o.a. bij ze terecht voor performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing. Specialisten van Endeavour nemen een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. Ook zijn zij de vraagbaak van de heroes bij specialistische of complexe vraagstukken.

 

Endeavour - Endeavour Heroes