Yvonne

Hai! Ik ben Yvonne: een leergierige online marketeer die van een uitdaging houdt. Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie heb ik ervaring opgedaan in contentcreatie, webdevelopment, e-mailmarketing en social media. Door de trainingen van Endeavour Heroes ben ik ook andere elementen van online marketing gaan ontdekken. Zo ben ik bijzonder enthousiast geraakt over data-analyse. 

Naast mijn werk ben ik vaak op het hockeyveld en op het terras met mijn vriendinnen te vinden. Wat een contrast he? Dit omvat mijn gehele persoonlijkheid: een sportieve, gezellige maar hardwerkende online advertising specialist. Word jij mijn volgende opdrachtgever?

yvonne - advertising specialist - Endeavour Heroes

Online advertising specialist

Yvonne

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeers
Ontmoet Tom

Dennis

Advertising marketeers
Ontmoet Dennis