Tom

Leuk dat je mijn pagina bekijkt! Mijn naam is Tom en ik ben advertising specialist bij Endeavour Heroes. Voor mij is online advertising synoniem voor waardecreatie. Met strategische inzet van content, data en technologieën bereiken we de doelgroep op het juiste moment en laten we hen tot een gewenste actie overgaan. Op deze manier realiseren we bedrijfsgroei.
 
Ik heb een passie voor ondernemerschap en ben via mijn eigen bedrijven geïntroduceerd tot de wereld van online marketing. Met commercieel inzicht, een innovatieve mindset en het toepassen van diverse digitale tools wil ik nu het verschil gaan maken voor mijn opdrachtgever(s).
online marketeer tom

Advertising specialist

Tom

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten van Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten binnen Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere online marketing trainees

Dennis

Advertising marketeers
Ontmoet Dennis

Yvonne

Advertising marketeers
Ontmoet Yvonne