Tim

Hi, ik ben Tim en ik ben content marketeer bij Endeavour Heroes. Sinds ik mij kan heugen ben ik bezig geweest met verhalen vertellen, zowel visueel als op papier. Na mijn studie Media & Cultuur heb ik ervaring opgedaan in de theater sector, waar ik in aanraking ben gekomen met vele manieren van vertellen. 

Vanuit die kennis kijk ik nu naar content. Want hoe breng je jouw boodschap het beste over aan jouw publiek? Daar zou ik je graag mee willen helpen. Met een creatieve en onverwachte blik, kijk ik naar wat er al is opgebouwd en hoe we vanuit daar verder kunnen groeien.

Tim-content-marketeer

Content marketeer

Tim

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Oud Heroes

Nina

Oud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Oud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

Oud Heroes
Ontmoet Renee