Thom

Hoi, ik ben Thom! Ik ben 32 jaar oud, geboren en getogen in Haarlem. Mijn hobby’s zijn muziek (maken), gamen, boulderen en hardlopen. Na 14 jaar fulltime in de horeca te hebben gewerkt, besloot ik mijn droom na te jagen en me volledig te richten op web development. 

Ik ben bij Heroes terechtgekomen omdat ik na anderhalf jaar zelfstudie een weg naar binnen zocht in het wereldje van Web Development. Ik was al bekend met wat mensen bij Endeavour Group en via hen ben ik terechtgekomen bij het Heroes traineeship. Dat heb ik met plezier gevolgd. Ik heb daar zelfs mijn baan voor opgezegd. Inmiddels ben ik via Heroes aan de slag gegaan als full stack web developer bij PXL.Widgets. Dat doe ik tot nu toe met heel veel plezier!

thom frontend developer - Endeavour Heroes

Frontend developer

Thom

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere frontend developers

Anne

Frontend developer
Ontmoet Anne

Silvia

Frontend developer
Ontmoet Silva

Delia

Frontend developer
Ontmoet Delia

Piero

Frontend developer
Ontmoet Piero