Tessa

Hi there! Ik ben Tessa, een creatieve duizendpoot die nooit is uitgeleerd. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie raakte ik steeds meer geïnteresseerd in branding, grafisch design en digitale trends. Endeavour Heroes bleek de ideale plek voor mij om snel meer kennis en ervaring op te doen. Super fijn dat ik me bij Heroes zo snel kan ontwikkelen.

Heb je advies nodig bij het opzetten van een social media strategie? Of wil je meer resultaat halen uit e-mailmarketing? Dan sta ik graag voor je klaar. Door eerst een juiste analyse te maken van je bedrijf en uitingen, kunnen we daarna samen aan de slag om je doelen te behalen. En wie weet doen we er daarna nog wel een schepje bovenop. Werken we binnenkort samen?

Tessa content specialist - Endeavour Heroes

Content specialist

Tessa

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Carien

Content marketeer
Ontmoet Carien

Puck

Content marketeer
Ontmoet Puck

Janneke

Content marketeer
Ontmoet Janneke

Esther

Content marketeer
Ontmoet Esther

Inge

Content marketeer
Ontmoet Inge