Romee

Hi! Mijn naam is Romee, een positieve, enthousiaste allround online marketeer. Na mijn Fashion Business studie heb ik vier jaar gewerkt als online marketeer bij twee modemerken. Om mijn kennis te verdiepen ben ik daarna het Heroes traineeship gaan volgen. Wat een super leerzame en leuke periode!

Tijdens het traject heb ik ontdekt dat ik het heerlijk vind om data te analyseren, maar ook om op een creatieve manier marketing vraagstukken op te lossen. Naast dat ik zelfstandig en breed geïnteresseerd ben, zorg ik er altijd voor dat er een fijne sfeer hangt. Ik vind hechte samenwerkingen heel belangrijk en sta graag voor iedereen klaar. Ik ben gedreven om met mijn allround kennis en ervaring elk marketingvraagstuk uit te rollen tot een succes!

online marketeer Romee

Allround online marketeer

Romee

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten bij Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten van Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere online marketing trainees

Karima

Allround online marketeers
Ontmoet Karima

Lennard

Allround online marketeers
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeers
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeers
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeers
Ontmoet Bob

Ruben

Allround online marketeers
Ontmoet Ruben