Puck

Hi there! Ik ben Puck, een creatieve, open-minded en ondernemende online marketeer. Na mijn studie Business Innovation heb ik onder andere  gewerkt aan een eigen project gericht op duurzame beauty producten. Tijdens het online marketing traineeship van Endeavour Heroes heb ik mijn online marketing skills nog verder kunnen verdiepen, bijvoorbeeld op het gebied van SEO en SEA. 

Mijn creativiteit kan ik met name in combinatie met content marketing erg goed inzetten op alle punten in de customer journey. Met mijn kennis en skills help ik jou graag met de groei van jouw bedrijf. Wil jij een professionele social strategie opzetten, pakkende copy op je website,  inspirerende visuals, of  je UX-design verbeteren? Laten we snel een keer koffie drinken!

Puck-content-marketeer

Content marketeer

Puck

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten van Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten binnen Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere online marketing trainees

Nina

Ontmoet Nina

Booy

Ontmoet Booy