Myra

Vanaf januari 2021 maak ik met veel plezier deel uit van het Heroes team. Als Content Manager ben ik verantwoordelijk voor de content marketing strategie, maar ook voor content productie. Ik schrijf, fotografeer, redigeer, en automatiseer alles wat met content te maken heeft.

Door mijn achtergrond in leadgeneratie weet ik hoe moeilijk het is om een nieuw merk te laten groeien. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe snel dit gaat bij Heroes. Ik werk met trots mee aan de ambitieuze toekomstplannen van dit mooie merk, dat aan de vooravond staat van een absolute doorbraak bij een nóg groter publiek.

Myra-content-manager

Content manager

Myra

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere leden van het team

Barbara

Heroes management
Ontmoet Barbara

Matthias

Heroes management
Ontmoet Matthias

Talitha

Heroes management
Ontmoet Talitha

Martijn

Heroes management
Ontmoet Martijn