Michael

Hi, ik ben Michael. Ik begeleid en ondersteun de junior- en medior online marketeers tijdens hun inhuurperiode. Mijn taak? De hero bij jou op locatie altijd op scherp zetten.  Ik vind het mooi om te zien hoe onze heroes het verschil maken bij onze opdrachtgevers. De gretigheid waarmee verbeterpunten worden opgespoord geven karakter aan deze nieuwe generatie marketeers.

Het is mijn verantwoordelijkheid om structuur in het web van alle ideeën aan te brengen zodat we de heroes efficiënt inzetten. Ik zie het daarnaast als een uitdaging om collega marketeers te inspireren met nieuwe inzichten en een community-gevoel te creëren bij Endeavour Heroes. Hierbij staat kennis delen centraal. Alleen zo kunnen we onze opdrachtgevers me nemen in de digitale wereld en hierin samen groeien.

Michael marketing manager - Endeavour Heroes

Online marketing manager

Michael

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere leden van het team

Fleur

Heroes management
Ontmoet Fleur

Johan

Heroes management
Ontmoet Johan

Martijn

Heroes management
Ontmoet Martijn

Myra

Heroes management
Ontmoet Myra