Michael

Dat ik online marketeer wilde worden wist ik eigenlijk altijd al, alleen duurde het even voordat ik bewust tot deze conclusie kwam. Ik ben altijd digitaal bezig en houd er erg van om na te denken over de groei van een bedrijf. Toen ik zag hoeveel energie het groeien van mijn eerste e-commerce store me gaf, wist ik zeker dat ik in de marketing goed zat.

Het geeft me ontzettend veel voldoening om een creatieve strategie uit te bouwen, live te zetten en de mensen daadwerkelijk door mijn funnels te zien navigeren. Hierna gebruik ik data om te bepalen welke verbeteringen ik door kan voeren, waardoor er nog betere resultaten worden behaald. Endeavour Heroes is de perfecte plek om mijn growth marketing skills naar een nog hoger niveau te tillen!

Michael - Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Michael

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Adam

Advertising marketeer
Ontmoet Adam

Dennis

Advertising marketeer
Ontmoet Dennis

Yvonne

Advertising marketeer
Ontmoet Yvonne