Mervyn

Hi, ik ben Mervyn, een creatieve, gestructureerde en gedreven online marketing specialist. Tijdens mijn studies op het gebied van Bedrijfskunde en Strategisch Management ontdekte ik mijn interesse voor innovatie, strategie en online marketing. Het traineeship van Endeavour Heroes bood mij de mogelijkheid om mij in al die disciplines onder te dompelen. 

Of het nu gaat om copywriting, social media, marketing automation of SEA, resultaatgericht blijf ik altijd. Dankzij Heroes kan ik met mijn kennis en vaardigheden direct aan de slag om samen met onze opdrachtgevers hun groei en bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Let’s go with the online grow!

Mervyn - advertising specialist - Endeavour Heroes

Allround online marketeer

Mervyn

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Jimmy

Allround online marketeer
Ontmoet Jimmy

Romee

Allround online marketeer
Ontmoet Romee

Dion

Allround online marketeer
Ontmoet Dion

Alex

Allround online marketeer
Ontmoet Alex

Lotte

Allround online marketeer
Ontmoet Lotte

Mitchel

Allround online marketeer
Ontmoet Mitchel