Matthias

Als er iets is waar ik zelden moeite mee heb, is het weten wat ik moet zeggen. Soms voelt het een beetje alsof ik geboren ben om te praten. En sinds maart 2023 mag ik dat voor Endeavour Heroes doen.


Bij Endeavour Heroes ben ik als Sales Manager verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van het contact met nieuwe en bestaande klanten. Zo vertel ik ze graag over de meer dan 40 allround online marketeers, content marketeers en advertising marketeers die de marketingactiviteiten van online opdrachtgevers waarnemen.
Ik geniet er van om onze heroes te verbinden met bedrijven die marketing uitdagingen anno nu hebben. Het is super om te zien als een gemaakte match een een geholpen klant en een blije hero oplevert.

matthias-sales-manager

Sales manager

Matthias

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Nina

Ontmoet Nina