Lisa

Hallo daar! Ik ben Lisa. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als business & marketing professional in steden zoals Praag, Londen, Barcelona, Madrid en Parijs. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en mijn eigen grenzen te verleggen. Dat is precies de reden waarom ik ervoor heb gekozen om mijzelf steeds meer te ontwikkelen in online marketing. Het is een beroep dat voortdurend in ontwikkeling is, en wie zou daar niet door worden uitgedaagd?

Als Online Advertising Specialist kan ik mijn expertise in het oplossen van marketingvraagstukken, mijn ervaring als analist en mijn oog voor creatieve uitingen combineren om elk bedrijf te helpen groeien. Ik ben blij dat ik de weg terug naar Amsterdam heb gevonden – nu als Programmatic Specialist.

lisa advertising specialist - Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Lisa

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Adam

Advertising marketeer
Ontmoet Adam

Michael

Advertising marketeer
Ontmoet Michael

Emile

Advertising marketeer
Ontmoet Emile

Joëlle

Advertising marketeer
Ontmoet Joëlle

Dennis

Advertising marketeer
Ontmoet Dennis