Johan

Hi, mijn naam is Johan Meulendijks en ik ben verantwoordelijk voor de development tak binnen Endeavour Heroes. Na een lange carrière binnen de telecom ben ik een opleidingstraject gestart voor talentvolle web developers.

We geven ze het laatste zetje door middel van praktische trainingen en begeleiding van senior experts. Daarna zijn ze klaar om vol vertrouwen zelfstandig aan de slag te gaan. Ze groeien snel door naar een ervaren niveau, zodat het meteen een probleem oplost waar veel bedrijven mee stoeien, namelijk ‘hoe kom ik aan ervaren mensen?’ Zien hoe alle puzzelstukjes op hun plek vallen en we zowel opdrachtgever als talent een enorme stap vooruit helpen: daar doe ik het voor!

johan business manager - Endeavour Heroes

Business manager development

Johan

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere leden van het team

Barbara

Heroes management
Ontmoet Barbara

Talitha

Heroes management
Ontmoet Talitha

Martijn

Heroes management
Ontmoet Martijn

Myra

Heroes management
Ontmoet Myra