Joëlle

Hi, mijn naam is Joëlle, een creatieve advertising specialist met een passie voor mode, planten, reizen en social media.

Tijdens mijn afstudeerstage maakte ik voor het eerst kennis met online advertising. Dat was compleet nieuw voor mij. Het interesseerde me en ik wilde er alles over weten. Vanaf dat moment stortte ik mij op het opzetten en optimaliseren van social campagnes voor diverse A-merken.

Endeavour Heroes geeft mij de kans om mijzelf nog verder te ontwikkelen op het gebied van online advertising. Inmiddels werk ik via Heroes als social advertising consultant bij een van de grootste internationale mediabureaus van de wereld. Gaaf, toch?

Joelle online marketing specialist - Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Joëlle

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Adam

Advertising marketeer
Ontmoet Adam

Michael

Advertising marketeer
Ontmoet Michael

Lisa

Advertising marketeer
Ontmoet Lisa

Emile

Advertising marketeer
Ontmoet Emile

Dennis

Advertising marketeer
Ontmoet Dennis