Inge

Hi, mijn naam is Inge en ik werk sinds januari 2021 met veel plezier als content marketeer bij Endeavour Heroes. Na mijn studie Communication & Multimedia Design heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in e-mail marketing, social media, design en branding. Vooral de creatieve kant van online marketing dus. Toch had ik de ambitie om mij meer allround te ontwikkelen en dus ook ervaring op te doen in vakgebieden zoals SEO, SEA en analytics. Endeavour Heroes bleek hiervoor de perfecte match.
 
Of het nu gaat om het optimaliseren van een website, uitvoeren van een social media strategie of het bedenken en ontwerpen van content; iedere opdracht pak ik vol enthousiasme en met veel creativiteit aan!
Inge Content expert - Endeavour Heroes

Content marketeer

Inge

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Carien

Content marketeer
Ontmoet Carien

Puck

Content marketeer
Ontmoet Puck

Janneke

Content marketeer
Ontmoet Janneke

Esther

Content marketeer
Ontmoet Esther

Tessa

Content marketeer
Ontmoet Tessa