Floris

Over mij:
Ik heb een groot inlevingsvermogen wat mij helpt in oplossingen te denken. Ik denk strategisch na en werk graag in een team. Ik ben stressbestendig en laat mij niet gek maken door tijdsdruk. Door mijn leeftijd ben ik onbevangen, ben nog niet “bedrijfsblind” en denk ik vaak “out of the box”.

Mijn specialismen:
– Social media 
– Data analyse
– Foto & video
– SEO

Opdrachtgever:
Fugro

Floris-content-marketeer

Content marketeer

Floris

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Nina

Contentmarketeer
Ontmoet Nina

Booy

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Booy

Renee

Contentmarketeer
Ontmoet Renee

Sanne

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Sanne

Yannick

ContentmarketeerSocial media specialist
Ontmoet Yannick

Joris

ContentmarketeerCopywriterSocial media specialist
Ontmoet Joris