Fleur

Hi, ik ben Fleur. Als Office- & HR Manager regel ik het reilen en zeilen bij de Endeavour Group. Ik houd van organiseren en structureren en geniet ervan als alles op rolletjes loopt, zodat iedereen kan doen waar ze goed in zijn: opdrachtgevers vooruit helpen met hun business. 

Binnen Endeavour ben ik hét aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen en organiseer ik onder andere events, regel IT-zaken, ben ik verantwoordelijk voor huisvesting en inrichting en nog veel meer. In mijn vrije tijd houd ik van koken, reizen en kitesurfen. Ik zit nooit stil en ben super sociaal. Zie ik je binnenkort op ons kantoor aan de Phoenixstraat?

fleur office manager - Endeavour Heroes

Office- & HR manager

Fleur

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere leden van het team

Johan

Heroes management
Ontmoet Johan

Martijn

Heroes management
Ontmoet Martijn

Michael

Heroes management
Ontmoet Michael

Myra

Heroes management
Ontmoet Myra