Fanny

Hallo, ik ben Fanny. Een enthousiaste, energieke en gedreven online marketing specialist.

Mijn interesse en capaciteiten liggen breed; van social media en grafisch ontwerpen tot teksten schrijven, SEO, SEA en data-analyse. Ik vind het interessant om na te denken over het totaalplaatje dat een merk uitdraagt naar de buitenwereld. Goede communicatiemiddelen vullen elkaar aan en versterken elkaar en het is belangrijk dat geen kans onbenut blijft!

Ik ben creatief en denk graag buiten de vaste kaders. Dit levert interessante nieuwe invalshoeken en ideeën op. Verder omschrijven mensen mij als vrolijk, sociaal en een echte doorzetter.

fanny online marketing specialist - Endeavour Heroes

Allround online marketeer

Fanny

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Karima

Allround online marketeers
Ontmoet Karima

Lennard

Allround online marketeers
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeers
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeers
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeers
Ontmoet Bob

Ruben

Allround online marketeers
Ontmoet Ruben