Emile

Hoi! Ik ben Emile, een ondernemende en creatieve marketeer met oog voor detail. Waarom ik ben gaan werken in online marketing? Het idee dat je iets kan bouwen vanaf je laptop dat omzet genereert voor een bedrijf. Met online marketing zet je de sluizen open voor nieuwe kansen en waardevolle inzichten en leren hoe je die sluizen openzet is een gave bezigheid.

Via Endeavour Heroes heb ik mooie kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen in het vakgebied. De komende jaren wil ik meer van deze kansen pakken en me nog verder verder ontwikkelen op digital vlak!

emile online marketing specialist -- Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Emile

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Adam

Advertising marketeer
Ontmoet Adam

Michael

Advertising marketeer
Ontmoet Michael

Lisa

Advertising marketeer
Ontmoet Lisa

Joëlle

Advertising marketeer
Ontmoet Joëlle

Dennis

Advertising marketeer
Ontmoet Dennis