Dylan

Ik ben Dylan, een gedreven en leergierige allround online marketeer. Na ongeveer twee jaar gewerkt te hebben als SEA-specialist, ben ik via Heroes geswitcht naar een wat bredere rol. Wat ik zo interessant vind aan online marketing? Het is een vakgebied dat continu in beweging is. Je leert daardoor constant nieuwe dingen en bent doorlopend bezig met testen om een optimaal resultaat te behalen voor klanten.

Wanneer ik een goed resultaat heb behaald voor mijn klanten, geeft dit een kick en een drive om nog betere resultaten te behalen. Ik ben dan ook iemand die altijd naar perfectie streeft en graag nieuwe dingen leert om nog beter te worden in wat ik doe.

Dylan online marketeer - Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Dylan

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Adam

Advertising marketeer
Ontmoet Adam

Michael

Advertising marketeer
Ontmoet Michael

Lisa

Advertising marketeer
Ontmoet Lisa

Emile

Advertising marketeer
Ontmoet Emile

Joëlle

Advertising marketeer
Ontmoet Joëlle