Delia

Hi, ik ben Delia. Na jaren in de creatieve sector te hebben gewerkt was er tijd voor iets nieuws. Een nieuwe richting maar waar ik nog wel mijn design skills kon inzetten.
 
In web development zijn functionaliteit en design onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is exact waar ik enthousiast van word.
Na het afronden van het web development-bootcamp bij Ironhack had ik behoefte aan meer kennis en guidance. Het traineeship van Endeavour Heroes sluit hier perfect op aan. Ik kan niet wachten om binnenkort als frontend developer aan de slag te gaan.
delia frontend developer - Endeavour Heroes

Frontend developer

Delia

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere frontend developers

Anne

Frontend developer
Ontmoet Anne

Silvia

Frontend developer
Ontmoet Silva

Piero

Frontend developer
Ontmoet Piero

Thom

Frontend developer
Ontmoet Thom