Esther

Hoi, ik ben Esther! Tijdens mijn studie heb ik mij ontwikkeld op het gebied van marketing, content en branding. Ik heb hier mijn interesse voor strategie en innovatie ontdekt. Doordat ik  veel ervaring heb met ondernemen, kan ik start-ups en scale-ups effectief ondersteunen in hun groei.
 
Tijdens het online marketing traineeship van Endeavour Heroes heb ik mijn online marketing kennis nog verder verdiept. Mijn interesses liggen dan ook breed; van social media, branding en copywriting tot SEO, UX-design en data-analyse. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan de unieke uitstraling en groei van jouw bedrijf. Met veel vrolijkheid, enthousiasme en een ondernemende houding ga ik graag voor je aan de slag!
esther-content-marketeer

Content marketeer

Esther

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Nina

Ontmoet Nina

Booy

Ontmoet Booy