Carien

Sociaal, creatief en leergierig, zo zou ik mijzelf omschrijven! Ik ben Carien en ik zet graag mijn skills en ervaring op het gebied van marketing, communicatie en content creatie in om bedrijven verder te helpen bij het behalen van hun doelen. Naast alle kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Creative Business, heb ik ervaring opgedaan in zowel online advertising, als (sport)marketing.

Ik kan je helpen met het bedenken en uitvoeren van een marketingstrategie, het creëeren van content voor verschillende platformen (fotografie, film, grafisch vormgeving) en bij het (her)positioneren van jouw merk. Ik ga een uitdaging nooit uit de weg en denk altijd in oplossingen! Werk ik binnenkort voor jouw bedrijf aan een leuke opdracht?

content marketeer carien

Content marketeer

Carien

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten van Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten binnen Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere online marketing trainees

Puck

Content marketeer
Ontmoet Puck

Janneke

Content marketeer
Ontmoet Janneke

Esther

Content marketeer
Ontmoet Esther

Tessa

Content marketeer
Ontmoet Tessa

Inge

Content marketeer
Ontmoet Inge