Barend

Hi, leuk dat je hier even bent. Mijn naam is Barend en ik werk sinds januari 2021 als allround online marketeer voor Heroes. Ik ben het ondernemende type en ben al tijdens mijn Master Business Administration gestart als online marketeer voor een klein maar bijzonder Nederlands horlogemerk. Gedurende deze periode heb ik ontzettend veel geleerd, maar ik wilde me blijven ontwikkelen binnen het digital marketing vak.

Bij Endeavour Heroes zit ik daarom perfect op mijn plek. Ik werk graag op basis van insights en data, maar haal de meeste energie uit het opzetten en uitwerken van concepten en strategieën voor mijn opdrachtgevers. Samen werken aan een mooi en duurzaam resultaat dus. 

barend online marketing specialist - Endeavour Heroes

Allround online marketeer

Barend

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Lotte

Allround online marketeer
Ontmoet Lotte

Mitchel

Allround online marketeer
Ontmoet Mitchel

Fanny

Allround online marketeer
Ontmoet Fanny

Roos

Allround online marketeer
Ontmoet Roos

Nando

Allround online marketeer
Ontmoet Nando

Romy

Allround online marketeer
Ontmoet Romy