Amarins

Hoi, ik ben Amarins en mijn hart maakt een sprongetje van online marketing. Tijdens mijn studie maakte ik voor het eerst kennis met online marketing en we waren gelijk verliefd! Leergierig, dat is het eerste woord wat in mij op komt als ik mezelf zou moeten omschrijven. Ik verdiep me in de nieuwste trends en mijn marketing brein staat nooit uit. Verder ben ik communicatief sterk en creatief. Strategieën bedenken en samenwerken met collega’s, partners of klanten vind ik leuk. Bij Endeavour Heroes wordt mijn leergierigheid gevoed door de kennissessies, het sparren met collega’s en de creatieve sfeer op kantoor. Met deze kennis til ik iedere keer de SEO en Social advertisement campagnes bij mijn opdrachtgever naar een hoger niveau.

allround online marketeer Amarins - Endeavour Heroes

Allround online marketeer

Amarins

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Karima

Allround online marketeer
Ontmoet Karima

Lennard

Allround online marketeer
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeer
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeer
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeer
Ontmoet Bob

Ruben

Allround online marketeer
Ontmoet Ruben