Alex

Hi, ik ben Alex! De afgelopen jaren heb ik een startup gehad in de elektronische muziekindustrie, een internationale conferentie gerund en daarnaast manage ik in mijn vrije tijd nog een aantal te gekke artiesten. 

Minstens net zo belangrijk is dat ik ook een grote passie heb voor marketing: zo heb ik naast het Heroes Traineeship vorig jaar een growth hack cursus gedaan en heb ik veel ervaring mogen opdoen in branding, social media, emailmarketing, copywriting, graphic design, advertising en data analyse. Waar ik energie van krijg in mijn werk? Mensen helpen impact en groei te bereiken voor hun bedrijven.

allround online marketeer Alex - Endeavour Heroes

Allround online marketeer

Alex

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Advertising marketeerOud Heroes

Nina

Oud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Oud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

Oud Heroes
Ontmoet Renee