Adam

Leuk dat je dit leest! Mijn naam is Adam en ik werk via Heroes als junior programmatic consultant bij het mediabureau Publicis. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik in mijn werk online iets wilde betekenen voor een bedrijf. Ik ben resultaatgedreven aangelegd en vond het ook altijd al leuk om met data bezig te zijn. Tijdens het Heroes Traineeship kwamen alle facetten van online marketing aan bod en werd voor mij bevestigd dat paid advertising echt iets is waar ik voldoening uit haal. Data gebruiken om beslissingen te maken, soms een beetje experimenteren en uiteindelijk een campagne optimaliseren blijft altijd een hele toffe uitdaging. De wereld van programmatic is volop in beweging en ik zet me dan ook volledig in om mezelf te blijven ontwikkelen en dit specialisme op hoog niveau te beheersen.

Allround online marketeer Adam- Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Adam

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Michael

Advertising marketeer
Ontmoet Michael

Dennis

Advertising marketeer
Ontmoet Dennis

Yvonne

Advertising marketeer
Ontmoet Yvonne