Je Google Ads uitbesteden?

Het uitbesteden van je Google Ads is een goed idee wanneer je snel meer bezoekers naar je website wilt trekken, maar de zelf niet de capaciteit of de kennis in huis hebt om Google Ads op te zetten en beheren. Wil je de juiste aanpak van je Google Ads campagnes? Besteed je Google Ads dan uit aan een specialist.

Bij Endeavour Heroes besteed je je Google Ads uit aan specialisten van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over Google Ads of wil je snel betaalde advertenties inzetten via zoekmachines zoals Google? Heroes is the place to be om jouw Google Ads uit te besteden aan een ervaren specialist.

online marketeer Mervyn

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom Adwords uitbesteden?

Online vindbaarheid is enorm belangrijk voor de groei van je bedrijf. Je potentiële klanten starten hun zoektocht immers in de online zoekmachine. Met Google Ads bereik je jouw doelgroep via betaalde advertenties op Google. De regels van Google veranderen doorlopend. Door je SEA (Search Engine Advertising) uit te besteden laat je het zware werk over aan de experts en weet je zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Zo genereer jij straks meer website verkeer, leads en online sales.

Wat houdt het uitbesteden van Google Adwords in?

Een Google Ads specialist houdt zich bezig met het maken van advertenties in Google. De advertenties kunnen bijvoorbeeld op Google Display, Google Shopping of Google Search staan. Nadat de Google Adwords specialist een campagne heeft opgezet, is het belangrijk dat de Google ads specialist deze doorlopend optimaliseert. Je Google Ads specialist houdt je op de hoogte van de voortgang en stuurt bij waar nodig.

Google Ads uitbesteden bij Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Bij Endeavour Heroes huur je een Google Ads-specialist in die bij jou in je team werkt, remote of op locatie. Je wordt gekoppeld aan een Google-marketeer die past bij jouw doelen, team en organisatie. Jouw hero krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior SEA-expert in. En dit is gewoon part of the deal. Je kunt bij Endeavour Heroes naast SEA ook je contentmarketing, social media marketing of SEO uitbesteden. 

Meer online sales? Besteed je SEA uit.

Huur een SEO-specialist in vanaf twee dagen per week! 

Groep Heroes
Endeavour Group

Waarom je Adwords uitbesteden via Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Kosten Google Adwords uitbesteden

De kosten van reguliere SEA-bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je SEA-specialist werkt bij jou in het team, tegen een voordelig tarief.

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen Google Ads uitbesteden via Endeavour Heroes

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

De specialisten van Endeavour Heroes

Google Ads-specialisten van Endeavour Heroes hebben uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en een brede basis in alle andere belangrijke facetten van online marketing. Naast SEA-specialisten vind je bij ons allround online marketeers en specialisten op het gebied van SEO, contentmarketing en social media.

Hoe werkt het uitbesteden van SEA via Endeavour Heroes?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt, maken we de overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen het online marketing bureau Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over Google Ads uitbesteden

Bijna iedereen begint zijn zoektocht naar een product of dienst in een online zoekmachine. Dus ook jouw potentiële klanten. Door hier goed vindbaar te zijn, vang je bezoekers en leads van de allerhoogste kwaliteit, omdat deze mensen uit zichzelf op zoek zijn gegaan. Met een slimme Google Ads strategie ben je goed vindbaar op de juiste zoektermen en behaal je meer online conversie, leads en sales. 

Het is interessant om Google Ads uit te besteden wanneer je marketing team specialistische kennis op het gebied van SEA mist of wanneer je te weinig tijd of capaciteit hebt om je SEA goed te onderhouden. In deze gevallen is het beter om een echte Google Adwors kenner aan het werk te zetten. Zo behaal je eerder veel betere resultaten. 

Het grootste voordeel is dat je bij ons een Google Ads-specialist inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van meer dan 200 digital specialisten bij Endeavour. Bovendien liggen de uurtarieven bij Endeavour Heroes vele malen lager dan die van reguliere online marketing bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEO, SEA, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.