Een freelance SEO-specialist inhuren?

Huur een SEO-specialist in vanaf twee dagen per week.

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom social media uitbesteden?

Een freelance SEO-specialist verschilt inhoudelijk niet veel van een SEO-specialist die vast in dienst is. Het voordeel van een freelance specialist is dat je deze flexibel kunt inschakelen, of het nu gaat om extra ondersteuning op korte termijn of om het voltooien van een specifieke opdracht. Ontdek de voordelen van samenwerken met een freelance SEO-specialist.

Wat is een freelance SEO-specialist?

Een freelance SEO-specialist is een zelfstandige professional die organisaties en bedrijven ondersteunt bij zoekmachineoptimalisatie (SEO). Deze deskundige wordt ingeschakeld om verschillende SEO-taken uit te voeren en de online zichtbaarheid van een website te verbeteren.

De voordelen van een freelance SEO-specialist

1. Flexibiliteit

SEO-freelancers zijn uiterst flexibel inzetbaar. Je kunt hun diensten op maat afstemmen op jouw behoeften, of het nu gaat om een kortstondig project of een langdurige samenwerking. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan langlopende contracten.

2. Persoonlijke betrokkenheid

Als je samenwerkt met een freelance SEO-specialist, heb je direct contact met de expert zelf. Dit creëert een persoonlijke samenwerking. Je kunt snel schakelen, feedback geven en jouw specifieke doelstellingen bespreken, wat de efficiëntie van de samenwerking ten goede komt.

3. Specialistische expertise

Freelance SEO-specialisten zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie. Ze beschikken over diepgaande kennis en ervaring om jouw website te helpen beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google.

freelance seo specialist

Wat kost het inhuren van een SEO-specialist?

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Wat zijn de taken van een SEO-specialist?

De taken van een freelance SEO-specialist omvatten onder andere:

  • SEO Contentcreatie: Een freelance SEO-specialist schrijft geoptimaliseerde content die zoekmachines begrijpen en waarderen. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van meta-informatie en het creëren van boeiende en waardevolle content voor jouw doelgroep.
  • Linkbuilding: Het opbouwen van hoogwaardige back links naar de website is een essentieel onderdeel van SEO. Freelance SEO-specialisten werken aan het identificeren van geschikte kansen voor linkbuilding en het tot stand brengen van waardevolle connecties met andere websites.
  • Technische websiteoptimalisatie: Deze professionals optimaliseren de technische aspecten van een website, zoals laadsnelheid, mobiele responsiviteit en crawlbaarheid (kruipbaarheid). Ze zorgen ervoor dat de website voldoet aan de vereisten van zoekmachines en gebruiksvriendelijk is.

Door samen te werken met een freelance SEO-specialist, kan jij profiteren van gespecialiseerde expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Dit stelt hen in staat om hun online aanwezigheid te vergroten, meer verkeer naar hun website te genereren en uiteindelijk hun zakelijke doelen te bereiken.

freelance seo specialist team

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Vragen over freelance SEO specialisten​

Een freelance-, of inhouse SEO-specialist zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines. Hiervoor voert de specialist verschillende werkzaamheden uit, zoals SEO-copywriting, linkbuilding en keywordanalyse.

xxx

Inhuren geeft je flexibiliteit en controle. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je de specialist inhuurt en kunt gemakkelijk opschalen, afschalen of stoppen. Daarnaast scheelt het je een mogelijk lang wervingsproces. 

Klaar om een SEO-specialist in te huren?

Ontmoet en vergelijk beschikbare Heroes.

freelance SEO-specialist Endeavour Heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast social media uitbesteden, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker.