Facebook Ads uitbesteden?

Bij Endeavour Heroes besteed je je Facebook ads uit aan specialisten van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over Facebook advertising of wil je snel starten met betaalde advertenties op Facebook? Heroes is the place to be om jouw Facebook ads uit te besteden aan een ervaren specialist.

Stephanie - Endeavour Heroes

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom Facebook adverteren uitbesteden?

In de huidige markt zijn ervaren Facebook specialisten schaars, waardoor zelf werven soms lang duurt. Het uitbesteden van Facebook ads groeit daardoor in populariteit. Ook organisaties die tijdelijk ondersteuning zoeken op het gebied van Facebook advertising, kiezen er vaak voor om dit uit te besteden. Zo worden onze Facebook consultants vaak ingezet ter vervanging van zwangerschapsverlof of een langdurig zieke medewerker. 

Voordelen Facebook marketing uitbesteden

Snelheid is een van de meestgenoemde redenen voor het uitbesteden van Facebook ads. Bij Endeavour Heroes kan dit al binnen één dag. Verder vinden veel organisaties de flexibiliteit van uitbesteden prettig. Bij Endeavour Heroes houdt dit in dat je maandelijks kunt opschalen, afschalen of opzeggen. En klikt het nou echt heel goed? Dan kun je de Facebook expert op termijn kosteloos overnemen. Ten slotte zijn de uurtarieven van een inhouse Facebook specialist lager dan die van een marketingbureau of freelance Facebook specialist. Zo besteed je flexibel uit, maar houd je de kosten binnen de perken.

Facebook ads uitbesteden bij Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Bij Endeavour Heroes huur je een Facebook specialist in die bij jou in je team werkt. Je wordt gekoppeld aan een Facebook marketeer die past bij jouw doelen, team en organisatie. Jouw hero krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior Facebook expert in. En dit is gewoon part of the deal. Je kunt bij Endeavour Heroes naast Facebook ads ook je contentmarketing, SEO of SEA uitbesteden.

Facebook ads uitbesteden aan een specialist

Huur een Facebook specialist in vanaf twee dagen per week.

Groep Heroes
Endeavour Group

Waarom Facebook ads uitbesteden via Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Kosten Facebook ads uitbesteden

De kosten van reguliere social media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een Facebook specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je Facebook specialist werkt bij jou in het team, tegen een voordeling tarief.

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €65 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen Facebook ads uitbesteden via Endeavour Heroes

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

De specialisten van Endeavour Heroes

Bij Endeavour Heroes vind je Facebook specialisten met een breed palet aan skills. Naast een sterke basis in online marketing zijn ze met name gespecialiseerd in social media. Ze maken de mooiste social posts, schrijven doeltreffende copy en zetten betaalde advertenties op om jouw doelgroep te bereiken.

Hoe het werkt?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over Facebook ads uitbesteden

Het grootste voordeel is dat je bij ons een Google Facebook specialist inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van meer dan 200 digital specialisten bij Endeavour. Bovendien liggen de uurtarieven bij Endeavour Heroes vele malen lager dan die van reguliere online marketing bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEO, SEA, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.