E-mail marketing specialist

E-mail marketing specialist inhouse?

 

E-mail marketing is een van de belangrijkste instrumenten van je online marketing strategie. Met e-mail marketing maak je van prospects klanten en blijf je top-of mind bij je doelgroep. Een goede e-mail marketing campagne zorgt voor een betere klantbeleving en meer online omzet. E-mail marketing specialisten ondersteunen je daarnaast op het gebied van design, copywriting en marketing automation.

Tessa
28 jaar
Content marketeer
c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt onze E-mail marketing specialisten?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen e-mail marketing experts.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. E-mail specialisten van Heroes nemen initiatief, denken out-of-the-box en durven op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw e-mail marketing doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met digital bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

Waarom een hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten vanuit Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je e-mail marketing expert gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

Senior backup en begeleiding

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten vanuit Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibele inhuur, kosteloze overname

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes

Waar werken heroes?

Van start-up naar grootzakelijk en van non-profit tot overheidsinstelling, development heroes werken voor organisaties in alle soorten en maten. Dit doen ze met veel succes en plezier. En daar zijn we trots op.

Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een e-mail marketing project of wil je een vaste e-mail marketeer in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Bij Endeavour Heroes heb je al vanaf 2 dage per week een inhouse e-mail specialist in je team. De kosten zijn inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€50 – €60 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime e-mail marketing specialist? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. Inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€5.250 – €6.750  per maand. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in e-mail marketing? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.