Vrij Nederland

Groei in aantal abonnees voor Vrij Nederland

Papieren media hebben het zwaar nu enorme hoeveelheden content gratis online te verkrijgen zijn. Ook opinieblad Vrij Nederland had moeite haar abonnees op peil te houden. Vanwege haar brede basiskennis in online marketing schakelden ze allround online marketeer Renata in.

Hero
Renata
Islamagic
Tools
Online strategie
SEA
Social advertising

Resultaten

Met advertenties op Google en social media verhoogde Renata de online zichtbaarheid van Vrij Nederland. Daarnaast ontwikkelde ze voor iedere stap in de salesfunnel een passende strategie, wat een positief effect heeft op de conversie. Ook binnen e-mailmarketing bedenkt Renata continu creatieve ideeën. Via a/b testen verbetert ze doorlopend de resultaten van al haar campagnes.

0 %
meer bereik via online ads
0 %
Meer vertoningen in Google
0 %
SEA conversies in 4 maanden
0 %
Gemiddelde CTR in e-mails

Gebruikte marketing kanalen

Online strategie

Met een heldere en doelgerichte online strategie zorgt Renata ervoor dat er haalbare doelen worden gesteld, met een duidelijke weg ernaartoe.

SEA

Met betaalde advertenties op zoekmachines trekt Renata potentiële nieuwe abonnees naar de website. Ze optimaliseert haar campagnes doorlopend voor een optimale ROI.

Social advertising

Met slimme targeting en treffende advertenties in woord en beeld, bereikt Renata ook op social media de doelgroep. Het resultaat? Meer abonnees voor Vrij Nederland.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Twinckels

Wat deed Renata eigenlijk niet voor Twinckels? Van het beheren van data tot e-mailmarketing, SEO, SEA en CRO. Ze deed het allemaal.

Mechan Groep

Onze hero Jimmy gooide alles in de strijd om de Mechan Groep online op de kaart te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Forbo

Jesse ging aan de slag als allround marketeer bij het Global marketing team en had een coördinerende functie richting andere landen.

Kooduu

Kooduu schakelde online marketeer Kim in voor hulp bij verschillende technische online marketing vraagstukken en de juiste inrichting van hun social media accounts.

Dopper

Door slim gebruik van social advertising en paid ad campagnes vergrootte Dion het bereik van Dopper. Lees hoe in deze case.

Frendly

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Emerce

Toen Janneke begon bij Emerce, waren er een aantal vastgelopen campagnes. Die moesten opgelost worden, bijvoorbeeld met nieuwe content of een andere strategie. Daarnaast moest er een soepele opstart en strakke aanpak komen voor nieuwe campagnes. Niets was Janneke te veel, en het was het begin van een prachtige samenwerking.

Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam wilde de naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten, met als hoofddoel het verkeer vanuit Organic Search te verhogen en bovenaan in Google zoekresultaten te staan. Vanuit Endeavour Heroes kwam specialist Renata om hen hierbij te helpen.

Wild Digital

Development agency Wild Digital vond frontend developer Emma via het Endeavour Heroes development traineeship. Hoe is het ze bevallen?